WEBDESIGN

Her dokumenteres webdesignet med retningslinjer for, hvordan man via grundelementerne farver, typografi, billeder etc. opbygger siderne og skaber henholdsvis konsistens og variation på tværs af indholdstyper. Desuden kan man finde dokumentation af navigationen og strukturen på sitet.

contact

1508 A/S har udviklet design og designguide for Copenhagen Business School.

Har du spørgsmål til designet, er du velkommen til at kontakte:

CBS, Communications

Grundelementer

farvepalette

Farvepalette

Primærfarven på cbs.dk er blå (#3F5992). Den optræder i sin rene form i logoet.  Herudover optræder den blå farve i forskellige nuancer i overskrifter og links med henblik på at optimere læsbarheden på både mørk og lys baggrund.
typografi

Typografi

På cbs.dk bruges der to typografier. CBS New CBS New er specielt tegnet til CBS og optræder som dynamisk typografi på sitet. CBS New bruges på sitet i overskrifter, call-to-action knapper, fremhævede links samt i menuer. (Se nærmere tekstspecifikationer under menupunktet ’Tekstformatering’) Verdana Verdana bruges til al brødtekst. (Se nærmere tekstspecifikationer under menupunktet ’Tekstformatering’)
billedformater

Billedformater

Der er to billedformater på cbs.dk:

B: Indholdsbilleder (16:9 format)
Indholdsbilleder har et 16:9 format og bruges på subforsider og indholdssider. Formatet bruges både i selve indholdsfeltet og som ’thumbnail’ i relateret indholdsmoduler.

Det anbefalede mål er B: 617 x H: 347 pixel.


C: Portrætbilleder (Optisk kvadrat)

Portrætbilleder bruges på sider med personlige profilbilleder.

Det anbefalede mål er B: 220 x H: 217 pixel.

Portrætbilleder på cbs.dk skal lægges på med CBS' farvefilter henover, for at sikre et ensartet visuelt udtryk. Download filteret her:

Downloads

logo-2

Logo

CBS-logoet findes øverst på sitet gengivet på alle sider i den corporate blå (blå på lys baggrund).

Top